In memoriam, Malaga

Dar vienas kontraversiškas epizodas, veikiausiai sukelsiantis audringas sirgalių diskusijas.

UEFA Čempionų lygos antrosiose ketvirtfinalio rungtynėse Dortmundo “Borussia” per minutę įmušė du įvarčius ir stebuklingai išplėšė pergalę mače su “Malaga” rezultatu 3:2.

Daugiausiai sirgalių bei apžvalgininkų dėmesio sulaukė Vokietijos komandos legionieriaus iš Brazilijos Felipes Santanos pelnytas lemiamas įvartis. Dienraščio “Marca” žurnalistai tvirtina, jog Dortmundo komandai atstovaujantis gynėjas įvartį pelnė iš nuošalės. Joje buvo ir dar mažiausiai trys “Borussia” žaidėjai.

malaga-dortmund

“Borussia” – “Malaga”. Kadras iš vaizdo kartojimo

Taip pat abejojama, ar antrasis Andalūzijos komandos įvartis, kurį pelnė Eliseu, yra įmuštas pagal taisykles.

Malaga_Offside

“Borussia” – “Malaga”. Po akimirkos Eliseu nukreips kamuolį į vartus

Kontraversiška situacija, kurioje norėtųsi išlikti visiškai neutraliam, tačiau pritarčiau nuomonei, jog arbitrų padaugėjo (buvo 3, dabar 5), o akivaizdžių klaidų, kurios dažnai nulemia ne tik rungtynių baigtį, bet ir komandos likimą Čempionų lygoje, vis nemažėja. Gal net priešingai – daugėja.

“Marca” žurnalistai aptaria kontraversiškiausius mačo epizodus.

 

Share